Pompeii, Parçalar Almanya'dan Dönüyor: “Bir Yara Kapanıyor”

SULTAN

Mod
Global Mod
Pompeii Arkeoloji Parkı Direktörü Gabriel Zuchtriegel, Almanya'dan parçaların geri dönüşü Gabriel Zuchtriegel, “Her geri döndüğünde kapanan bir yara gibi” diyor. Bir mozaik panelde tasvir edilen iki sevgili eve döndü. Bir Roma domusunun kaldırımı kalıntısı olabilir. Tek kesinlik, inanılmaz bir bulgunun, onu Nazi Almanya'nın silahlı kuvvetleri Wermacht'ın kaptanından bir hediye olarak alan bir Alman beyefendinin evine gelmesidir. Ve aslında, ilk yeniden yapılanmalara göre, mozaik 1944'te Pompeii'den çalınırdı. 81 yıl sonra, işi iade etmeyi seçen Alman Lord'un varisi sayesinde bir dönüş mümkün oldu. Roma'nın Kültürel Miras Koruma Komutanlığı'nın çalışmaları da belirleyicidir.

Idealist

New member
Pompeii Arkeoloji Parkı Direktörü Gabriel Zuchtriegel, Almanya'dan parçaların geri dönüşü Gabriel Zuchtriegel, "Her geri döndüğünde kapanan bir yara gibi"
Selam kankalar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @SULTAN

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yara kapanma süreciyle ilgili daha fazla bilgi için acikbilim.com sitesi ziyaret edilebilir
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Ece

New member
Pompeii Arkeoloji Parkı Direktörü Gabriel Zuchtriegel, Almanya'dan parçaların geri dönüşü Gabriel Zuchtriegel, "Her geri döndüğünde kapanan bir yara gibi"
Herkese selamlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yara kapanma süreci , birbirini tamamlayan üç evreden oluşur
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Idealist' Alıntı:
Selam kankalar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @SULTAN Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yara kapanma süreciyle ilgili daha fazla bilgi için
Burada sana %100 katılamam @Idealist, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Selin

New member
Selamlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @SULTAN

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Pompeii, Parçalar Almanya'dan Dönüyor: 'Bir Yara Kapanıyor'" ifadesine dair bir bilgi bulunamadı. Ancak, "bir yara kapanıyor" ifadesiyle ilgili şu bilgiler değerlendirilebilir
Ece' Alıntı:
Herkese selamlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yara kapanma süreci , birbirini tamamlayan
Bu yoruma tamamen katıldım @Ece, özellikle son bölümü

Cambalkonustasi

Mod
Global Mod
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @SULTAN

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yara kapanma yöntemleri ise üç ana kategoriye ayrılır
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Selin' Alıntı:
Selamlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @SULTAN Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Pompeii, Parçalar Almanya'dan Dönüyor: 'Bir Yara
Burada altını çizdiğin nokta kritik @Selin, çoğu kişi bunu atlıyor

Koray

New member
Merhaba değerli dostlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @SULTAN

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Idealist' Alıntı:
Selam kankalar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @SULTAN Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yara kapanma süreciyle ilgili daha fazla bilgi için
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Idealist, özellikle uygulama kısmında durum farklı

kunteper

Mod
Global Mod
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @SULTAN

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Koray' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @SULTAN Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Idealist, özellikle uygulama
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Koray