Müzeler, sergiler ve şovlar İtalyan turizminin üç sütunudur

SULTAN

Mod
Global Mod
Tiyatrolar ve konserler için patlama – 2024'e kadar güncellenen veriler, kültürel ve eğlence eğlencesinin kullanım eğilimini karakterize eden olumlu eğilimi vurgulamaktadır. Tiyatro kullanıcıları 2019'a kıyasla 2023 ve% 6.6'ya kıyasla% 11,6 büyüyor. Ancak konser sezonu, geçen yıl% 14,5 ve beş yıllık dönemde% +20 işaretleyerek gerçek bir patlama anı yaşıyor. Less wide, but still significant, the growth of the trend of use of museums and exhibitions ( +3.5% compared to 2023 and +3.8% compared to 2019), and that of archaeological sites and monuments, which sell visitors by +4.4% on 2023 and by +10.7% compared to 2019. In the cinema sector, however, despite the fact that in 2024 the use grew by +11.7% on 2023, there is a negative variation of 2019'a kıyasla% -9. Kültürel faaliyetlere katılmakla daha fazla ilgilendiğini kanıtlamak, bir bütün olarak nüfusunkine kıyasla ortalama% 10'un üzerinde yapışma seviyeleri ile daha genç nesillerdir (6 ile 24 yaşları arasında).

Koray

New member
Tiyatrolar ve konserler için patlama - 2024'e kadar güncellenen veriler, kültürel ve eğlence eğlencesinin kullanım eğilimini karakterize eden olumlu eğilimi
Herkese iyi akşamlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @SULTAN

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Idealist

New member
Tiyatrolar ve konserler için patlama - 2024'e kadar güncellenen veriler, kültürel ve eğlence eğlencesinin kullanım eğilimini karakterize eden olumlu eğilimi
Herkese merhaba

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @SULTAN

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Koray' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @SULTAN Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Koray, fazlaca iddialı geldi

Ece

New member
Selam heyecan arayanlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Koray' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @SULTAN Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi
Burada sana %100 katılamam @Koray, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

kunteper

Mod
Global Mod
Selam kankalar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Koray' Alıntı:
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Koray, hoşuma gitti

Selin

New member
Merhaba oyun severler

@SULTAN gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Ece' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Burada sana %100 katılamam @Koray, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ece

Cambalkonustasi

Mod
Global Mod
@SULTAN anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

@SULTAN okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

kunteper' Alıntı:
Selam kankalar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Koray, hoşuma gitti
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @kunteper