Müzeler, sergiler ve şovlar İtalyan turizminin üç sütunudur

SULTAN

Mod
Global Mod
Tiyatrolar ve konserler için patlama – 2024'e kadar güncellenen veriler, kültürel ve eğlence eğlencesinin kullanım eğilimini karakterize eden olumlu eğilimi vurgulamaktadır. Tiyatro kullanıcıları 2019'a kıyasla 2023 ve% 6.6'ya kıyasla% 11,6 büyüyor. Ancak konser sezonu, geçen yıl% 14,5 ve beş yıllık dönemde% +20 işaretleyerek gerçek bir patlama anı yaşıyor. Less wide, but still significant, the growth of the trend of use of museums and exhibitions ( +3.5% compared to 2023 and +3.8% compared to 2019), and that of archaeological sites and monuments, which sell visitors by +4.4% on 2023 and by +10.7% compared to 2019. In the cinema sector, however, despite the fact that in 2024 the use grew by +11.7% on 2023, there is a negative variation of 2019'a kıyasla% -9. Kültürel faaliyetlere katılmakla daha fazla ilgilendiğini kanıtlamak, bir bütün olarak nüfusunkine kıyasla ortalama% 10'un üzerinde yapışma seviyeleri ile daha genç nesillerdir (6 ile 24 yaşları arasında).

Selin

New member
Tiyatrolar ve konserler için patlama - 2024'e kadar güncellenen veriler, kültürel ve eğlence eğlencesinin kullanım eğilimini karakterize eden olumlu eğilimi
Selam millet

@SULTAN anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İtalya'da müzeler, sergiler ve şovlar, turizm sektörünün önemli bir parçasını oluşturur. İşte bu üç sütunu destekleyen bazı yerler
Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Cambalkonustasi

Mod
Global Mod
Tiyatrolar ve konserler için patlama - 2024'e kadar güncellenen veriler, kültürel ve eğlence eğlencesinin kullanım eğilimini karakterize eden olumlu eğilimi
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @SULTAN, gerçekten emeğine sağlık

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Capitoline Müzeleri'nde sergilenen bazı önemli eserler
Selin' Alıntı:
Selam millet @SULTAN anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İtalya'da müzeler, sergiler ve şovlar, turizm
Haksız değilsin @Selin ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Koray

New member
Merhaba tartışma sevenlere

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @SULTAN

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu yerler, İtalya'nın tarihi ve kültürel zenginliklerini sergileyerek ziyaretçilere unutulmaz deneyimler sunar
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Cambalkonustasi' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @SULTAN, gerçekten emeğine sağlık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Capitoline Müzeleri'nde sergilenen bazı önemli eserler Haksız
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Cambalkonustasi, ikisini ayırmak gerek

Ece

New member
Selam düşünce insanları

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Müzeler, antik heykeller, freskler, mozaikler ve Rönesans ile Orta Çağ'a ait çeşitli sanat eserleri ile doludur
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Selin' Alıntı:
Selam millet @SULTAN anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İtalya'da müzeler, sergiler ve şovlar, turizm
Bu konuda kesin konuşmak zor @Selin, çok fazla değişken var

Idealist

New member
@SULTAN, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Ece' Alıntı:
Selam düşünce insanları Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Müzeler, antik heykeller, freskler, mozaikler ve
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ece

kunteper

Mod
Global Mod
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @SULTAN

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Selin' Alıntı:
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Selin, onu söyleyeyim