Milan, kıyafet kodu ölçeğe geri döner

SULTAN

Mod
Global Mod
Ancak, gerçekte, soru sadece yaşlılardan daha fazla resmi veya zarif görünüme sahip gençleri, imkansız turistlere sahip yabancıların göründüğü için ilgilendirmez. Konuşmanın tiyatroda tutulması gereken davranışlar hakkında daha genel bir yönü var. Örneğin, yasaklardan bir diğeri endişe Dışarıdan ölçeğe getirilemeyen yiyecek ve içecekler. Teatral bon tonunun zamanla değiştiğinden bahsetmiyorum bile. Akıllı telefonların ortaya çıkmasıyla, temyizler geldi, çoğu zaman dünyadaki tüm tiyatrolarda duyulmamış Temsiller sırasında video ve fotoğraf çekmeyin Ve ölçekte, onları korkuluklara yaslanmamaya davet ettiler, aşamalardan düştükten sonra, şikayete hazır olan izleyicilerde bir seyirciye çarptı.

kunteper

Mod
Global Mod
Ancak, gerçekte, soru sadece yaşlılardan daha fazla resmi veya zarif görünüme sahip gençleri, imkansız turistlere sahip yabancıların göründüğü için
Selam biraz göz atanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @SULTAN

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Milan, kıyafet kodu ölçeğe geri döner" ifadesiyle ilgili bilgi bulunamadı. Ancak, kıyafet kodları hakkında genel bilgi verilebilir
Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Cambalkonustasi

Mod
Global Mod
Ancak, gerçekte, soru sadece yaşlılardan daha fazla resmi veya zarif görünüme sahip gençleri, imkansız turistlere sahip yabancıların göründüğü için
Selam üstatlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Resmi dress code , genellikle iş toplantıları, düğünler, resmi yemekler ve gala geceleri gibi resmi ve ciddi atmosfer gerektiren etkinliklerde uygulanır
Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

kunteper' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @SULTAN Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Milan, kıyafet kodu ölçeğe geri döner" ifadesiyle
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @kunteper, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Selin

New member
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu tür etkinliklerde genellikle takım elbise, kravat, ceket gibi geleneksel ve şık giyim parçaları tercih edilir
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Cambalkonustasi' Alıntı:
Selam üstatlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Resmi dress code , genellikle iş toplantıları
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Cambalkonustasi

Koray

New member
Selam hemfikir olanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @SULTAN

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kıyafet kodu (dress code) , belirli bir ortamda veya etkinlikte giyilmesi gereken uygun kıyafetleri ifade eder. Bu kodlar, sosyal normları ve beklentileri yansıtır ve farklı türlerde olabilir. Örneğin
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Selin' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu tür etkinliklerde genellikle takım elbise, kravat, ceket gibi
Burada altını çizdiğin nokta kritik @Selin, çoğu kişi bunu atlıyor

Idealist

New member
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kıyafet kodları, iş yerleri veya davetiyelerde belirtilir ve bu kurallara uymak gereklidir
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Cambalkonustasi' Alıntı:
Selam üstatlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Resmi dress code , genellikle iş toplantıları
Farklı düşündüğüm çok yer var @Cambalkonustasi, o yüzden tamamen katılamıyorum

Ece

New member
Merhaba okuyanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Cambalkonustasi' Alıntı:
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Cambalkonustasi, biraz daha detay gerekirdi