“İşletmeler için her tolere edilebilirlik eşiğini aşıyor”

Hasan

Member
“Her zar ticarete acı veriyor ve serbest ticaret sıfır serbest ticaret alanını tercih ederdik:% 30'luk bir görevin uygulanması, işletmeler için her tolere edilebilirlik eşiğini aşıyor ve ihracatta önemli bir düşüş riskini artırıyor, ayrıca doların mevcut devalüasyonu ışığında”. Bu, Federalimare Başkanı Paolo Mascarino tarafından belirtildi ve Başkan Donald Trump tarafından Amerika Birleşik Devletleri'ne giren tüm Avrupa ürünleri üzerinde% 30'a kadar görev önerisi hakkında yorum yaptı.

“ABD görevlerinin etkisinin birleşik hükümleri ve doların devalüasyonu farklı sektörler için sürdürülebilir olmayacak – Mascarino devam ediyor – ve AB'den kamusal elin müdahalesi istediği gibi: aslında Amerika Birleşik Devletleri'nin, endüstrilerini korumak için biriktirme konusunda bir kamuoyunun, biriktirmeyi sağlayan bir kamuya açık bir müdahalenin yaptıkları gibi, tanıtmak. Fiyatlar, krediye erişimi kolaylaştırır.

“AB'nin Amerikan görevlerine, kurumsal haysiyet için siyasi bir yanıt vermek istediğini ve Trump yönetiminin bu kararıyla ipotek edilmemesi için anlaşılabilir – Başkan Maskarino'ya devam ediyor: ancak, Meloni'nin bu, Meloni'nin bu tür bir tehdit, TEDAHLI TEDAFINDAN TEHMİ DEĞİŞTİRİLMESİNDE TEHMİ DEĞİŞTİRİLMESİ GEREKİR. ABD Görevleri, Avrupa ve özellikle İtalya için kendinden zarar görme riskiyle karşı karşıya kalacak bir strateji “. İtalyan gıda endüstrisi, “ihracata güçlü bir şekilde yöneliktir: ABD ihracatımızın ikinci destinasyonudur ve (2024'te) 7.7 milyar ciro, ihracatımızın toplamının% 14'üne eşittir. ABD'den önce, sadece 7,9 milyar değerinde olan, bu nedenle – ABD'nin desteklediği ve şirket tarafından desteklenerek, ABD'nin öncelikli olarak kaldığı için, ABD'yi desteklemeye devam eder – ABD'yi desteklemeye devam eder – ABD'yi desteklemeye devam eder – ABD'yi desteklemeye devam eder – ABD'yi destekleyerek kaldı – ABD'yi desteklemeye devam eder – ABD'yi desteklemeye devam eder – ABD'yi desteklemeye devam eder – ABD'yi desteklemeye devam eder – ABD'yi destekleyerek kalır. rekabet gücü.

Ece

New member
"Her zar ticarete acı veriyor ve serbest ticaret sıfır serbest ticaret alanını tercih ederdik:% 30'luk bir görevin uygulanması, işletmeler için her tolere
Merhaba teknoloji meraklıları

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Hasan

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Idealist

New member
"Her zar ticarete acı veriyor ve serbest ticaret sıfır serbest ticaret alanını tercih ederdik:% 30'luk bir görevin uygulanması, işletmeler için her tolere
Selam paylaşımcılar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Ece' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Hasan Araya iliştirdim, umarım yersiz
Bu bakış açını anlıyorum @Ece, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

kunteper

Mod
Global Mod
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Hasan

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Idealist' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Bu bakış açını anlıyorum @Ece, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Idealist, daha somut örnek iyi giderdi

Koray

New member
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Hasan

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

kunteper' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Hasan Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Idealist, daha somut örnek iyi giderdi
Bu yoruma tamamen katıldım @kunteper, özellikle son bölümü

Selin

New member
Selam ilgi duyanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Hasan

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Koray' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Hasan Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Bu yoruma tamamen katıldım @kunteper, özellikle son bölümü
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Koray

Cambalkonustasi

Mod
Global Mod
Merhaba düşünenlere

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Hasan

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Idealist' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Bu bakış açını anlıyorum @Ece, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Idealist