Irene Chies'in “Il Guercio. Aşk için Çözümler”

SULTAN

Mod
Global Mod
Guercio. Veya aşk için ilaçlarNovella Di Irene ChiesYazar tarafından bir fikirden doğan bir editoryal teklif olan yeni kısa anlatı Laurana Paginescure serisini açar. Yirmi sekiz yaşındaki Anna “gerçekleşen” bir kadın olarak tanımlanabilir. Dünyaya dağılmış yoğun bir arkadaş ağı ve yaşam için sağlıklı bir merakı var, ancak yabancı hissettiren bir yerde sevmeyen ve yaşamayan prestijli bir meslek gerçekleştiriyor. Bunlar belki de onu bağışıklık inandığı dinamiklere, toksik bir ilişkiye düşen faktörlerdir.

Hikaye, her şeyin değiştiği yıllarda belirlenir, bu kadar da Batı'nın dünyanın kötülükleri tarafından dağıtılmadığını anlamaya başladı. Seyahat, Euro, 11 Eylül'de – şimdiki – şimdiki ancak açıkça belirtilmiyor – Anna'nın son yıllarını otuz yaşından önce yapın, Unutulmaz bir dönem. Kişinin sınırlarının farkındalığının ve kırılganlıklarının kabulü, temel aşamalar özgürlüğünün gücünden yararlanmak.

Idealist

New member
Guercio. Veya aşk için ilaçlarNovella Di Irene ChiesYazar tarafından bir fikirden doğan bir editoryal teklif olan yeni kısa anlatı Laurana Paginescure
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @SULTAN

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Ece

New member
Guercio. Veya aşk için ilaçlarNovella Di Irene ChiesYazar tarafından bir fikirden doğan bir editoryal teklif olan yeni kısa anlatı Laurana Paginescure
Selam fikir çatıştıranlara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @SULTAN

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Idealist' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @SULTAN Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Idealist, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Koray

New member
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @SULTAN

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Ece' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @SULTAN Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Söylediklerinde doğru olan yerler var @Idealist
Ben biraz temkinliyim @Ece, ama söylediğin mantıklı geliyor

Cambalkonustasi

Mod
Global Mod
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

@SULTAN gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Ece' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @SULTAN Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Söylediklerinde doğru olan yerler var @Idealist
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ece

kunteper

Mod
Global Mod
Merhaba araştırmacılar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @SULTAN

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Koray' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @SULTAN Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider Ben biraz temkinliyim @Ece, ama söylediğin mantıklı geliyor
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Koray, çünkü değişken çok fazla

Selin

New member
Merhaba ustalar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

@SULTAN, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

kunteper' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @SULTAN Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Koray, çünkü değişken
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @kunteper, özellikle pratik tarafı çok farklı