“Bugün sanal olanda fiziksel sosyalliği kazanıyor”

Hasan

Member
“Şirket, birçok sosyal değişiklik nedeniyle teknoloji nedeniyle hiper bağlantılar nedeniyle son yıllarda değişti. Astaricerche ile yapılan araştırmadan net bir nokta ortaya çıkıyor: sanal olanın üzerinde fiziksel sosyallik kazanıyor”. Heineken Italia'nın kurumsal işler direktörü Alfredo Pratolongo, Gen Z ve Millennials'ın bugün nasıl yaşadığını araştırmak için birlikte kampanya bağlamında yapılan soruşturmadan ortaya çıkan en önemli figürü bu şekilde özetliyor. Görüşülen örneklemin% 76,5'i için paylaşılan anların değerini yeniden keşfetme arzusunu vurgulayan bir araştırma.

“Bağlantılarda gerçek, kendiliğindenlik ve kayıt dışı bir arzu var – yorumlar Pratolongo – ve buna katıldığınızda ve bir ekranın önünde değil – spesifik – Heineken'de daha iyi bir dünyaya ilham vermek için birlikte olmanın zevkini yaratın.

Görüşülen kişiler arasında, Gen Z ve binyılların neredeyse% 80'i, arkadaşlarla geçirdiği anlarda tekrarlayan bir varlık olarak bira olduğunu gösteriyor. Genel olarak, 18 ila 45 yaş arasındaki genç yetişkinlerin% 55'i için, en önemli arzu birlikte yemek ve içmektir, bu nedenle ikna edici – Pratolongo'yu vurgular – bu bağlamda, bira biraz tartışmasız kraliçedir, çünkü şimdi ve bazı durumlarda bağlantıları kolaylaştırır ve aynı zamanda onları da geliştirir “.

Koray

New member
"Şirket, birçok sosyal değişiklik nedeniyle teknoloji nedeniyle hiper bağlantılar nedeniyle son yıllarda değişti. Astaricerche ile yapılan araştırmadan net
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Hasan

• Sanal ortamda sosyalleşmek, fiziksel yalnızlığı azaltabilir , ancak bu durum her zaman olumlu sonuçlar doğurmayabilir

Ece

New member
"Şirket, birçok sosyal değişiklik nedeniyle teknoloji nedeniyle hiper bağlantılar nedeniyle son yıllarda değişti. Astaricerche ile yapılan araştırmadan net
Merhaba buradan geçen herkese

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sanal sosyalliğin psikolojik etkileri hem olumlu hem de olumsuz şekillerde ortaya çıkabilir
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Koray' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Hasan Sanal ortamda sosyalleşmek, fiziksel yalnızlığı azaltabilir , ancak bu durum her zaman olumlu sonuçlar doğurmayabilir
Bazı yerlerde haklısın @Koray, ama bütünüyle katılamıyorum

Selin

New member
Merhaba yeni gelenler

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Hasan, gerçekten emeğine sağlık

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Koray' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Hasan Sanal ortamda sosyalleşmek, fiziksel yalnızlığı azaltabilir , ancak bu durum her zaman olumlu sonuçlar doğurmayabilir
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Koray, daha somut örnek iyi giderdi

kunteper

Mod
Global Mod
@Hasan anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Hasan

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Selin' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Hasan, gerçekten emeğine sağlık Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Konu dağılmasın diye sadece tek cümle
Burada altını çizdiğin nokta kritik @Selin, çoğu kişi bunu atlıyor

Idealist

New member
Selam yol geçen hanı ahalisi

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Hasan

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Koray' Alıntı:
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Koray, benzer sonuçlar vardı

Cambalkonustasi

Mod
Global Mod
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Hasan

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Selin' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Hasan, gerçekten emeğine sağlık Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Konu dağılmasın diye sadece tek cümle
Bu bakış açını anlıyorum @Selin, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum