Yenilenmiş Apple Watch 7 Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı

Felaket

Member
ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın Ekim 2021’de piyasaya sürdüğü akıllı saat modeli Watch Series 7, tıpkı cep telefonlarında olduğu üzere “yenilenmiş” versiyonlarıyla bir daha karşımıza çıktı. Bildiğiniz üzere Apple, kısa müddet evvel ‘yenilenmiş iPhone’ satışlarına başlamıştı. Artık Apple Watch 7 de ‘yenilenmiş’ olarak kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bu sistem ne yazık ki en azından şu an için Türkiye’de mevcut değil.

Apple’ın yenileme sistemi, rastgele bir niçinden ötürü yetkili servise gdolayılen eserlere değişim sonucu alınması sonucunda ortaya çıkmış bir hizmet. O denli ki şirket, müşteriye yenisini verdiği eserleri resmi teknik servislerinde modül değişimleri ve tamiratları yaparak sıfır ayarına getirip bir daha satışa sunuyor. Yenilenmiş eserler bir daha Apple garantisi altında oluyor. Üstelik fiyatlar da nispeten uygun olduğu için bu eserler hayli tercih ediliyor. Pekala Apple’ın resmi internet sitesinde satışa sunulan yenilenmiş Watch Series 7’ler hangi özelliklere sahipler ve meblağları nasıl?

Yenilenmiş Watch Series 7, sıfırından 70 dolar daha ucuz


Apple’ın internet sitesinde yer alan bilgilere baktığımızda, yenilenmiş Watch Series 7’ler için bir yıl boyunca garanti verildiğini görüyoruz. Akıllı saatlerin tüm testlerden muvaffakiyetle geçtiğini açıklayan yetkililer, yenilenmiş bir akıllı saatten vazgeçen tüketicilerin iade haklarının olduğunu söylüyorlar. Bu açıklamalara baktığımızda, yenilenmiş akıllı saatlerin tek meselesinin bir yıllık garanti olduğunu söyleyebiliriz. Sıfır eser aldığınızda, iki yıl garanti hakkı kazanıyordunuz. Pekala bu akıllı saatlerin meblağları nasıl?


Apple, Watch Series 7’nin 41 mm’lik versiyonunu sıfır olarak 399 dolar karşılığında satıyor. Lakin yenilenmiş eser satın almak isteyen bir tüketici, 60 dolar tasarruf ederek 339 dolarlık ödeme yapıyor. 45 mm’lik Watch Series 7 içinse 70 dolarlık bir tasarruf kelam konusu. Çünkü olağan şartlarda 429 dolara satılan akıllı saatin yenilenmiş versiyonunun fiyatı 359 dolar.

Pekala siz, yenilenmiş Apple Watch 7’nin Türkiye’de satışa sunulması halinde satın almayı düşünür müydünüz?
 
Üst