Charlotte Bazen, Tedaviye ilham veren İtalyanca kitap

SULTAN

Mod
Global Mod
Büyülü gecelerde

Tgcom24

Kağıt üzerinde kolaylıkla çocuk edebiyatına dahil edilebilecek ama temaları ve derinliği açısından daha yetişkin okuyucu kitlesine kesinlikle uygun bir kitap. Hikaye, 1950'lerin sonunda yeni bir kız okuluna gelen on iki yaşındaki bir kızın, diğer kızlarla paylaştığı büyük odada okul müdürü tarafından kendisine pencereye en yakın yatağın tahsis edilmesinin hikayesidir. . Yatak, zaman yolculuğu için bir tür portal görevi görecek: Sabah Charlotte başka bir çağda, 1918'de, Birinci Dünya Savaşı'nın ortasında, görünüşe göre tamamen ona benzeyen başka bir küçük kız olan Clare rolünde uyanır. ve her gece kiminle değiş tokuş yapar, ta ki bir oda transferi onun yatağa erişimini engelleyene ve dolayısıyla ikisi de yanlış çağda sıkışıp kalana kadar.


Büyülü gecelerde

resmi site

Zaman yolculuğuyla ilgili fantastik masalların en basitinden, ikiz temasını ve insanların kimliğini sorgulayan en derin olanına kadar birçok okuma seviyesine sahip bir kitap; bu konu, bilinçsizce de olsa Farmer'ın kalbine özellikle yakındı. ikiz kardeşiyle birlikte büyümüştür. Seanslar, ölümün acısını ve ateşkesin sevincini içeren savaş hikayeleri ve çok genç kadınlar arasındaki olağanüstü dostluk ve kardeşlik anları arasında, okuma hızla ve tutkuyla akıyor ve genç Robert Smith'in hayal gücünü etkilemesi şaşırtıcı değil. ağabeyinin yaptığı okumalar sayesinde kitabı tanıma imkanına sahip oldu.


Bu baskı daha sonra ekte, Farmer'ın 80'lerin ortalarında yeniden basım vesilesiyle yazdığı alternatif bir sonun ve yazarın 2000'lerin başında tuttuğu ve içinde yer aldığı bir blog yazısının varlığıyla zenginleştirilmiştir. Londra'daki Earl's Court konserinde Robert Smith ile tanışmasını anlatıyor. Baskısının imzalanmasını, altının çizilmesini ve açıklamaların eklenmesini istedi ve sonra şarkı tekrar sırasında çalındığında sanki bir rock yıldızıymış gibi ilgi odağı yazarın üzerine parladı.


Penelope Çiftçi

CHARLOTTE BAZEN

Alcatraz Ajans Sürümleri

288 resimli sayfa, 16 euro
 
Üst