Sadece Colapesce için müzik değil, ilk fotoğraf sergisi: “Tell Man” diyor “

SULTAN

Mod
Global Mod
Sizi ilgilendiren veya size ilham veren fotoğrafçılar var mı?
Sevdiğim fotoğrafçılardan biri ama en sevdiğim yönetmenlerden biri olan Herzog ile yaptığı iş için sahne fotoğrafçısı olan Beat Presser. Özellikle en sevdiğim filmlerden biri olan “Fitzcarraldo” için ikonik fotoğrafları var: belgelenmede her zaman gizli bir gözü var. En azından bu tür fotoğrafçıların becerisine yaklaşmıyorum. Birçok fotoğrafçıyı da çok farklı takip ediyorum. Örneğin, çok sevdiğim Gregory Crewdson. Yaklaşık 18 yaşındayken keşfettim çünkü Yo La la la la la la la la'nın kapağını çekti “ve sonra hiçbir şey kendine döndü”. Pratik olarak fotoğrafları çekmek için devasa bir sahne yaratıyor ve mavinin etrafındaki tüm karanlığın olduğu neredeyse uzaylı bir kaçırma gibi görünüyor ve gökyüzüne bakan bu figür ve onu aydınlatan bir deniz feneri var. İtalyanlar arasında Luigi Ghirri, incelikleri için favorilerimden biri ve kısmen de yalnızlık. Sonra Cesare Monti, Battisti'nin ve diğer birçok İtalyan kaydının tüm kapak fotoğraflarını çeken müzikle daha fazla bağlantılı başka bir fotoğrafçı. O da her zaman sevdiğim gerçeküstü bir görünüme sahip. Yönetmen olan ama harika bir fotoğraf kitabı yapan Lanthimos ve başka bir dev olan Gardin. Fotoğrafçı olarak hırsım yok. Birisiyle ilişki kuramayacağımı fotoğraflama tarzım var.