“Rocchesante”, Irene Chias hayali ve esprili Sicilya’yı anlatıyor

SULTAN

Mod
Global Mod
RocchesanteFaldapiana ile yakındaki şehir arasındaki platoda yer alan üç kaleden oluşan bir yığın, bir hikaye oluşturan bir dizi anlatıdır. birleşik doku geçmişin ve geleceğin şimdiki zamanla bir arada var olduğu ve ölümün bazen saçma ve tesadüfi olduğu kadar basit bir hal geçişi olduğu çeşitli varoluşları özetlemek gerekirse; her zaman kaçınılmaz. Rocchesante her şeyden önce aynı zamanda bir evrene yapılan bir yolculuktur. ürkütücü ve komikgerçek ve mümkün olanın ayrılmaz bir şekilde birleştiği yer.

hatırlayanlar için Ben bir ateistim ve seni seviyorumIrene Chias’ın ilk kitabı, bir Rocchesante kahramanlardan biri yaklaşık on yıl sonra bulunur, Elena Mandala. Hikayesinin geçtiği yeri gösteren gizemli R, böylece sonsuz nüanslarla zenginleştirilmiştir.

Yazar – Sicilyalı Irene Chias, Fransa ve Milano’da birkaç yıl gazeteci olarak çalıştıktan sonra Malta’da yaşıyor. Onun hikayeleri ortaya çıktı Yeni KonularAçık Büyük İtalyaSicilya sayfalarında CumhuriyetAçık İlk aşk ve birkaç antolojide. ile çıkış yaptıktan sonra Ben bir ateistim ve seni seviyorum (Elliot, 2010; Laurana, 2022), yayınladı İşkence ve baştan çıkarma egzersizleri (Mondadori, 2013), Mondello Opera Italiana Ödülü ve Mondello Gençlik Ödülü sahibi, keçi adamı aramayın (Laurana, 2016) e Agave çiçeği, maymun çiçeği (Laurana, 2020).

Tgcom24 okuyucuları için bir önizleme

Rocchesante
Irene Chias
Laurana Yayıncı
208 sayfa
€16