Adnkronos'un öğrendiğine göre bunu gören çok sayıda tanık var. Aurora'nın eski erkek arkadaşı, onu 25 Ekim'de düştüğü Piacenza'daki binanın balkonundan ittihayatını kaybediyor. Kaynaklar, olaya tanıklık eden kişilerin olay yerine farklı açılardan tanık olduklarını ve bunun Piacenza Carabinieri soruşturma biriminin gerçek dinamiklere ilişkin giderek daha kesin ayrıntılar toplamasına olanak tanıdığını bildirdi. Bu saatlerde gelen bilgileri analiz eden polisle durum gelişiyor. Aurora'nın ailesinin avukatı Lorenza Dordoni ise haberi basından öğrendiğini iddia ediyor.
Aurora ailesinin avukatı: “Ceset aileye verilecek ve yakılacak”
“Bologna Çocuk Mahkemesi'nden rapor vermek için yeşil ışık aldık Aurora'nın naaşı aileye teslim edilecek ve aile daha sonra cenazeyi organize edebilecek. Daha sonra cenaze yakılacakKızın annesinin avukatı Lorenza Dordoni, “Bu önlemle,” diye devam ediyor Dordoni, Aurora'nın şu anda tam anlamıyla yok olmuş olan ailesini biraz olsun rahatlatmaya çalışıyoruz. Daha dün gece, geçen cumadan beri uyumayı bırakan anneden uzun bir mesaj aldım. Artık acıya dayanamayacağından, yıkılacağından korkuyor. Bu aralar hep güçlü bir kadın görüyorum ama artık onun sağlığı konusunda endişeleniyorum.”
Ayrıca okuyun
Aurora ailesinin avukatı: “Ceset aileye verilecek ve yakılacak”
“Bologna Çocuk Mahkemesi'nden rapor vermek için yeşil ışık aldık Aurora'nın naaşı aileye teslim edilecek ve aile daha sonra cenazeyi organize edebilecek. Daha sonra cenaze yakılacakKızın annesinin avukatı Lorenza Dordoni, “Bu önlemle,” diye devam ediyor Dordoni, Aurora'nın şu anda tam anlamıyla yok olmuş olan ailesini biraz olsun rahatlatmaya çalışıyoruz. Daha dün gece, geçen cumadan beri uyumayı bırakan anneden uzun bir mesaj aldım. Artık acıya dayanamayacağından, yıkılacağından korkuyor. Bu aralar hep güçlü bir kadın görüyorum ama artık onun sağlığı konusunda endişeleniyorum.”
Ayrıca okuyun