Eğitim, Manageritalia uluslararası oryantasyon fuarında

Hasan

Member
4 Şubat Milano’da ve 11 Şubat Roma’da
Manageritalia uluslararası oryantasyon sergisine katılacak: iki günlük seminerler, yuvarlak masa toplantıları, ağ kurma, koçluk, dil dersleri, özgeçmiş incelemesi, İngilizce testi, hepsi tamamen ücretsiz ve çeşitli sektörlerde aktif profesyonellerle. “Yirmi yılı aşkın bir süredir Manageritalia, gençlerin profesyonel geleceklerini inşa etmelerine yardımcı olmak için ön saflarda yer alıyor – diye hatırlıyor. Manageritalia’nın başkanı Mario Mantovani – yöneticilerin iş dünyasına girişlerini desteklemek için deneyimlerini ve becerilerini ortaya koyan çeşitli girişimler ve eylemlerle. Uluslararası Rehberlik Fuarı’nda da bu nedenle bulunuyoruz. Son yıllardaki büyük değişimler iş ve eğitim dünyasını da etkiledi ve biz yöneticiler olarak buna herkes için, özellikle de gençler için yeni bir anlam vermeye hazır olmalıyız.”

Etkinliğe katılım, aslında platformun birçok özel ders verme ve koçluk girişiminden biridir.geleceğe bir köprüManageritalia’nın yöneticileri bir köprü görevi görmeye çağırarak gençleri iş dünyasına yaklaştırdığı ‘. Bunlar arasında, yöneticilerin “Çapraz beceriler ve oryantasyon için Yollar” almak üzere lise sınıflarına gittikleri “food4minds” ve genç mezunların veya lisans öğrencilerinin bir yöneticinin günlük hayatında birkaç gün yanında çalıştığı “Vivi da Manager” yer alır. çok yönlü bir iş ve şirket organizasyonu vizyonuna sahip olmak.

EF Education First tarafından düzenlenen Uluslararası Rehberlik Sergisi, hala kendi yolunu arayan herkesyaş, okul veya sektör ne olursa olsun. Etkinlik sırasında aslında öğrenciler (ortaokul, lise ve üniversite) ve genç profesyoneller için olduğu kadar şirket yöneticileri, öğretmenler ve veliler için de konuşmalar yapılacak. Ele alınan konular eğitim ve çalışma, aynı zamanda seyahat ve yenilik. Manageritalia, ‘CEO at 25: how to do it?’ konuşmaları ile bir masa ve bazı yöneticilerin ifadeleri ile hazır bulunacak. ve ‘Çok uluslu bir şirkette nasıl başarılı olunur’.