“Today we have a very high attention to the theme of accidents in our country, but despite this we find something like an injury every minute, a dead every 8 hours, a heavy data for a nation that has an ancient tradition on safety at work. We have imposing legislation, so there is certainly something and must be done immediately. For example, coordination and a unique entity of inspections would be needed, which today are divided between different entities. skills of each individual specialization. Paolo Capone, general secretary UGL, dedi, Cenova'da devam eden İşçi Festivali'ne müdahale etti.
Ve Capone için, “eğitim ve daha sonra okulda iş güvenliği öğretmek için başlayandan daha fazlasını zorlayarak ve daha sonra sık sık eksik olan farkındalık üzerinde hareket ederek” eğitim vermesi gereken eğitim hakkında bir adım atmaya ihtiyacımız var.
Ve Capone için, “eğitim ve daha sonra okulda iş güvenliği öğretmek için başlayandan daha fazlasını zorlayarak ve daha sonra sık sık eksik olan farkındalık üzerinde hareket ederek” eğitim vermesi gereken eğitim hakkında bir adım atmaya ihtiyacımız var.