Confindustria Nautica, Genel Konsey Piero Formenti Başkanının belirlediğini gösteriyor

Hasan

Member
Bugün bir araya getirilen Confindustria Nautica Genel Konseyi, Piero Formenti'nin dört yıllık 2025-2029 dönemi için Derneğin belirlenmiş bir başkanı olarak belirttiğini belirtti. Seçim, bu yıl Rapallo'da yapılacak tarihi bahar sözleşmesi SATEC vesilesiyle 16 Mayıs'ta toplanan hissedarlar toplantısı tarafından resmi olarak görüşecek. Confindustria Nautica'dan bir not okuyan Formenti, küçük deniz endüstrisinin Ulusal Kategori Birliği tarihinde ilk ifadesidir ve derneğin kurulduğu çeşitli sektör meclislerinde geniş ve yaygın bir onay toplamıştır.

Confrindustria Nautica'nın tüzüğünün gerektirdiği şekilde atama, Derneğin yasal ve düzenleyici prosedürlerine göre, konforlu mevzuata sıkı sıkıya bağlı olarak, atama komisyonu tarafından koordine edilen istişare faaliyetinin bir ifadesidir. Konsültasyon, ilişkili şirketlerin (%79.04) oldukça önemli bir katılımını kaydetti ve oyları (%94.64) ifade etti.

Piero Formenti, 1979'dan beri kendisini kurduğu bir şirket olan Zar Formenti'nin sahibi, üstün kaliteli pnömatik birimlerin inşasında uzmanlaşmıştır. Confindrustria Nautica içinde 2008'den beri meclis üyesidir ve 2019'dan beri başkan yardımcısı olarak görev yaptı. Brüksel'deki deniz endüstrisini temsil eden ve iki görev için cumhurbaşkanlığı pozisyonunu elinde tutan EBI'nin (Avrupa tekne endüstrisi) başkan yardımcısıdır (2015-2017 ve 2017-2019).

“Uzun ilişkisel deneyim beni, görevin merkezine koymayı planladığım, beni tedarik zincirinin tüm üyelerine sunmayı planladığım derneğin üniter bir vizyonuna sahipti. Küçük deniz endüstri sektöründen kaynakım, yenilikçilik, özellikle de yeni bir şekilde, yeni bir şekilde, yeni bir şekilde, yeni bir şekilde, yeni bir şekilde, yeni bir üretim, sadeleştirme, özellikle de yeni bir şekilde, yeni bir şekilde başa çıkmaya yönelik bir işarettir. Küçük üreticileri ve ulusal pazarı cezalandırıyor “diyor Formenti.

Piero Formenti Confündustria Nautica başkanlığı için Piero Formenti programının öncelikleri arasında, derneğin notunu bildirirken, “tedarik zincirinin farklı üyelerinin giderek daha etkili ve ilgi çekici bir temsili; iş kültürünün tanıtımı, İtalya'da yapılan kalite ve mükemmellik; Bir Dünya Referans Etkinliği olarak Deniz Salonu.