Busseto, Verdian Olimpiyatları oyunlar, müzik ve eğlenceyle geri döndü

SULTAN

Mod
Global Mod
Toplam 96 karakterden oluşan 20 eser ve bir o kadar takım, Verdi yapımının en tanınmış isimlerinin Maestro'nun memleketinin sokaklarında yankılanacağı bir hafta sonu boyunca podyumun en üst basamağı için yarışacak. Birkaç yıldır ülkemizin farklı yerlerinden gelen sporcuların yarışacağı bowling, misket ve okçuluğun da aralarında bulunduğu 25 disiplinde yarışılacak.



Personel ve sporcuların yanı sıra ücretsiz giriş etkinliğinden yararlanabilecek halk da dahil olmak üzere iki binden fazla kişinin katıldığı, Parma ilindeki şehre gerçek bir turist akışı yaratan bir etkinlik. İnsanlar aracılığıyla en büyük İtalyan besteciye yakınlaşırlar, eserlerinin ve karakterlerinin adlarını öğrenirler, aryalar dinlerler ve hatta müzik oyununda eseri tanımlamak zorunda kalırlar.



Program 13 Haziran Perşembe günü başlıyor Oyunların açılışıyla birlikte takımlar, Villa Pallavicino'dan başlayarak Piazza Verdi'deki sahneye varacak ve Iena tarafından sunulacak olan Verdi'nin karakterlerine saygı duruşunda bulunacaklar. Niccolo Toriellisunumcu bugün de Radyo 105. Yirmi eser, toplam 96 karaktere karşılık geliyor ve bu karakterlerin isimleri, Maestro'nun memleketinin sokaklarında bütün bir hafta sonu boyunca yankılanacak. Takımların sunumu bittikten sonra, açılış maçı için “Cavagna” Stadyumu'na geçmeden önce, sahnede Dance Connection dansçılarının eşlik ettiği gösteri için yer açıldı. DJ Satch. Bu yıl onuncu edisyonun ilk büyük haberi olan pentatlon, tek nefeste deneyimlenecek bir Perşembe akşamı için müsabakaları başlatacak.



14 Haziran Cuma:ilk gerçek Olimpiyat günü. Disiplinler saat 14.00'te başlarken, OV Junior'ın en genç üyeleri saat 18.00'de Piazza Verdi'ye varacak ve gösteriyle karşılanacak. Çingene Kuklacı, yeni bir kukla gösterisi. Giacomo Pellizzari'nin “La Mappa del Pirata” kitabının sunumu ve Me Pék e Barba'nın konserinin ardından, Verdi'nin sahne alacağı Verdi Olimpiyatları'nın ilk festivali olan OV Late Music Show'un ilk baskısı için herkes Villa Pallavicino'ya taşınmadan önce. İlk akşamın konuğu Cristian Marchi, DJ'ler Tubista, Satch, Gastone ve Bayo Voice'a eşlik etti.



Cuma geç biterse Cumartesi erken başlıyor: 15 Haziran Sabah 8.30'dan akşam 21.00'e kadar tüm sahalarda oynayacağız, o zaman İtalya'nın Euro2024'teki ilk maçı herkesi Azzurri'ye tezahürat yapmak için büyük ekranların önüne getirecek. Maç sonunda Tyme, Vitto, Mr. Pine ve Cubino Voice'un eşlik ettiği Stephanie Piangatelli, namı diğer Oyadi'yi Busseto'ya getirecek festivalin ikinci akşamı için Villa Pallavicino'nun ışıkları yanacak. Radyo Omega, cumartesi günü Piazza Verdi'den canlı olarak, İtalya-Arnavutluk karşılaşması öncesinde Il Bollaio Matto'nun gösterisinin minikler için Olimpiyat gününün sonunu kutlayacağı günü anlatacak.



16 Haziran PazarOyunların son gününde, dikkatler finallere ve podyuma odaklandı; saat 14.30'dan itibaren, saat 21.00'de yapılması planlanan ve öncesinde BoomBand gösterisinin gerçekleştirileceği final ödül töreni öncesinde gerçek anlamda durmak bilmeyen duygular yaşandı. Her zaman Torielli'nin liderliğinde gerçekleştirilecek törende, en iyi Verdi performansı ve toplanan plastik kapak miktarı açıklanacak. Aslında Verdi Olimpiyatları Derneği, etkinlik sırasında toplanan şapkaları yıllardır Orta Afrika ülkelerinde su kuyuları inşa etmeye kararlı olan Amici Senza Frontiere Onlus derneğine bağışlıyor.
 
Üst