Assogasliquidi ve Matteo Cimenti başkan seçildi

Hasan

Member
Assogasliquidi-Federchimica Meclisi bugün yapılan toplantıda Matteo Cimenti'yi 2024-27 arasındaki üç yıllık görev dönemi için derneğin başkanı seçti. Bu Assogasliquidi-Federchimica tarafından açıklandı.

54 yaşındaki Milanolu avukat Cimenti, 2011 yılından bu yana çalıştığı ButanGas'ta hukuk işleri direktörü olarak görev yapıyor. Halihazırda LPG yanmalı ürünler grubunun başkanı olan Cimenti, çeşitli sektörlerdeki şirketlerde deneyim kazanmış olup, kendini sektörde kurumsal ilişkiler ve güvenlik. Birliğin ürün gruplarının meclisleri eş zamanlı olarak kendi başkanlarını seçti: LPG yanma grubunun başında Marco Roggerone (Agn Energia), LPG otomotiv grubunda Dario Stefano (Energas) ve son olarak Costantino Amadei (Società Italiana Gas Liquidi – LNG ürün grubu için Vulcangas).

Assogasliquidi, görevden ayrılan başkan Andrea Arzà'ya ve onunla birlikte derneğin politikalarını ve faaliyetlerini profesyonellik, yeterlilik ve işbirlikçi bir ruhla ileriye taşıyan ürün grubu başkanlarına teşekkür ediyor.
 
Üst