Ailelerin ve işletmelerin güvenliğine sürekli bir bağlılık

Hasan

Member
Italpol uyanıklığı 50 yıllık aktiviteyi kutluyor. Domenico Gravina tarafından 1975 yılında Roma'da, bugün özel güvenlik sektöründeki en önemli İtalyan şirketleri arasında kurulan şirket için “önemli” bir hedef. Yaklaşık 4.000 işbirlikçisi ve 200 milyon avroya yakın bir ciro olan Italpol uyanıklığı, 1 Ocak'tan itibaren, geleceğe büyük bir iyimserlik haline gelen – bir notun altını çiziyor – ve teknolojik inovasyondaki yatırımların yeni bir stratejik aşaması – ve aynı zamanda, somorn muhafızları için eğitim, ancak dijital araçlar için fiziksel araçlar için değil, aynı zamanda dijital araçlar için yeni bir stratejik aşamayı açıyor '.

Italpol uyanıklığının amacı, fiziksel varlığı ve gelişmiş dijital araçları sağlamlaştıran bir güvenlik modelini güçlendirmektir. Italpol Vigilanza, 1975 yılında Roma'da doğdu '' İnsanlara ve işletmelere profesyonel ve terzi koruma ve güvenlik hizmetleri sunma göreviyle doğdu. Yıllar geçtikçe şirket varlığını genişletti, Lombardiya, Lazio, Campania, Sardinia, Emilia Romagna, Toskana, Umbria, Marche, Sicilya'da açık ofislere ulaştı.

Şirket, hassas alanları izlemek için drone tabanlı gözetim sistemlerinin geliştirilmesi ile uğraşmaktadır ve siberikülya çözümleri ve öngörücü analiz konusunda uzmanlaşmış ortaklarla işbirliği yapmaktadır. Mülkün istediği yeni yönetim yapısı, dümende sektörde yüksek deneyim rakamları görüyor: CEO Marco Mignucci, Yönetim Kurulu Başkanı Damiano Toselli, Carabinieri'nin subayı olarak kariyer ve daha sonra çeşitli büyük İtalyan şirketlerinde güvenlik başkanından; Operasyonel Teknik Direktör Dr. Antonio Del Greco, eyalet polisi eski genel müdür. Şirketin tarihini ve değerlerini temsil eden Giulio Gravina ve Italpol Vigilance'ın sahibi Francesco Gravina.

“Elli yıl – diyor Italpol Vigilanza'nın sahibi Giulio Gravina – şirket ve hepimiz için önemli bir hedefi temsil ediyor. Sektördeki liderliğimizi pekiştirmek istediğimiz bir anonim şirkete dönüşümle birlikte, kesici teknolojilere yatırım yapmak ve bu, bu, bu kibremize odaklanamıyor. Müşterilerimize kamu ve özel, giderek entegre ve etkili hizmetler sunmak için akıllı gözetim.